Prodej bytu 3+1 62 m², Český Krumlov

3 650 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prodej bytu 3+1, o rozloze 62 m2, se nachází v atraktivní lokalitě Českého Krumlova - Vyšehrad, konkrétně na Nádražním Předměstí. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží revitalizovaného panelového domu, který zajišťuje klidné a příjemné bydlení.??

Interiér bytu prošel rekonstrukcí, a proto je ve velmi dobrém stavu. Hned po vstupu budete nadšeni prostornou kuchyní s jídelním koutem, která nabízí vstup na pěkný a útulný balkón. Dále v bytě najdete obývací pokoj s francouzským oknem a hned dva samostatné pokoje, které poskytují dostatek prostoru pro celou rodinu.??

Koupelna je vyzděná a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Na podlahách bytu se nachází PVC, což je praktické a snadno udržovatelné. V chodbě a jednom z pokojů je k dispozici vestavěná skříň, která usnadní uskladnění vašich věcí.?

Samozřejmostí je i přislušenství k bytu, a to sklepní kóje a společné prostory kolárny. Parkování přímo před domem je bezproblémové.
?Lokalita Nádražní Předměstí nabízí veškerou občanskou vybavenost pro pohodlné a klidné bydlení. V docházkové vzdálenosti od bytu se nachází mateřská a základní škola, obchody a vlakové nádraží.

??Pokud o byt máte zájem nebo máte otázky, neváhejte kontaktovat naší makléřku, která Vám ráda poskytne další informace.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6428
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 62 m²
Patro 3
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist