Prodej hotelu, penzionu 416 m², Český Krumlov

22 500 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

České Budějovice, Pražská tř. 1247/24

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jedná se o prodej zavedeného a plně fungujícího penzionu s vlastním parkovištěm, situovaného na okraji historického centra Českého Krumlova, v blízkosti zámku, zámecké jízdárny a zámecké zahrady, na ulici Chvalšinská v lokalitě u tenisového centra a v sousedství dalších sportovních a volnočasových zařízení města.
POZOR: nemovitost s 3D virtuální prohlídkou.

Dispozice nemovitostí: zde doporučuji prohlédnout 3D virtuální prohlídku penzionu a přilehlého okolí pomocí myši procházejte a rozhlížejte se, na vstupní terase klikněte na ikonu 360.

Penzion prošel v loňském roce kompletní rekonstrukcí a modernizací a i díky své poloze v blízkosti hlavního tahu do Černé v Pošumaví (Lipno), snadnému příjezdu, parkování a docházkové vzdálenosti do historického centra Českého Krumlova je celoročně vytížen a generuje stabilní zisk.

V letošním roce kompletní modernizace a nové osazení topného systému, čímž došlo i výraznému snížení nákladů na vytápění a ohřev vody.

Penzion s recepcí, kanceláří a několika skladovými a úložnými místnostmi, s jídelní místností a přípravnou snídaní, se samostatnou zařízenou a vybavenou kuchyní pro hosty, disponuje jedenácti samostatnými pokoji, každý s vlastní koupelnou a WC, celková kapacita je třicet lůžek včetně přistýlek, další samostatné prostory tvoří soc. zázemí pro personál, vlastní prádelna, plynová kotelna.
Dispozice: otevřená vstupní veranda s posezením, vstupní místnost se vstupem do recepce, samostatná kancelář se skladovou místností, středová chodba s vestavěnými skříněmi na ložní prádlo, se vstupy do jednotlivých pokojů a jednotlivých místností klientských a personálních prostor zázemí a vybavení penzionu (kuchyně, jídelna, prádelna, kotelna atd.), zadní obslužní vchod s rampou, před vstupní stranou penzionu vlastní parkoviště s jedenácti parkovacími místy.

Doporučuji: penzion je nabízen plně zařízený a vybavený, komerčně atraktivní lokalita s velmi dobrou a snadnou dopravní dostupností v těsném dosahu turisticky zájmových míst, dobrá ekonomická výkonnost s návratností kratší deseti let.

Veškeré podrobné a konkrétní informace u makléře zakázky, včetně informací o ekonomice.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 5502
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 597 m²
Plocha užitná 416 m²
Plocha zastavěná 433 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

České Budějovice, Pražská tř. 1247/24

Zobrazit kompletní nabídku RK

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist